ویزای

شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن :

۱ – پاسپورت با اعتبار ۷ ماه

۲ – ۲ قطعه عکس ۴X6 رنگی ضمینه سفید

۳ – جواز کسب یا روزنامه رسمی شرکت و ترجمه

۴ – پرینت ۳ ماهه گردش حساب با حداقل موجودی ۴۰ میلیون تومان

۵ – تمکن مالی

۶ – گواهی اشتغال به کار و ترجمه

۷ – سوابق بیمه و ترجمه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© تمامی حقوق محفوظ می باشد. شرکت خدمات مسافرتی وحدت ملل فردوس